Boek: Opstellen kan zo!

Afbeelding van het boek: Opstellen kan zo!

Opstellen kan zo!

Een slim boekje, als hulpbron bij het begeleiden van opstellingen.

In de tweede druk van deze gids zijn verschillende opstellingsvormen beschreven. Zowel organisatie-, als familie-, als structuuropstellingen. Door de vormgeving is de gids te gebruiken als referentiekader in de voorbereiding of tijdens het opstellen.

Dit is een gids voor startende en gevorderde begeleiders van opstellingen. Jesse van der Kallen heeft een beknopt overzicht samengesteld van het verloop van een organisatieopstelling en biedt vele varianten in opstellingen die je kunt toepassen. De varianten kunnen met elkaar gecombineerd worden of dienen als basis voor eigen vormen. Daarnaast worden enkele veelvoorkomende thema’s besproken die je verder helpen in jouw werk als begeleider van opstellingen.

Voor de startende begeleider van opstellingen is het vooral een houvast en leidraad. Voor de gevorderde begeleider is het een naslagwerk en biedt het een verbreding van het eigen bestaande repertoire.

Uit het voorwoord door Jan Jacob Stam: “Deze gids is verbonden met de essentie van systemische ontwikkeling. Jesse van der Kallen is erin geslaagd om helder, compact en to the point de vele principes, vormen van opstellingen en mogelijke interventies bijeen te brengen.”

Uitgever: De Vrije Uitgevers
Jaartal: 2015
Aantal pagina’s: 100

ISBN: 9789077290675

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen