Coaching

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op je werk gebeuren en/of in je persoonlijke leven. Het overkomt iedereen wel eens. Je bekende gedrag werkt niet meer of je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. Op zo’n moment is coaching een prachtige manier om daar verandering in te brengen.

Ik, coach en therapeut Jasper Jobse, begeleid je bij je vraag, probleem of verlangen in mijn praktijk in Arnhem. Dat doe ik in trajecten van zo’n drie tot tien gesprekken. Ik begeleid je bij het doorzien van patronen en leer je nieuwe alternatieven voor je gedrag creëren. Zodat je weer met met zin en gevoel voor de juiste richting in het leven kunt staan.

Doen wat je weet, weten wat je doet.

Kennismakingsgesprek coach Arnhem

We plannen een afspraak van een uur. Het eerste half uur daarvan is een kennismaking. Daarin bekijken we wat ik voor je kan betekenen, of we een klik in ons contact ervaren en kun jij je vragen stellen.

Wanneer we besluiten met elkaar te gaan werken, maken we het uur vol en is dat onze eerste sessie. Wanneer we in het eerste half uur besluiten niet met elkaar te gaan werken, nemen we afscheid en breng ik geen kosten in rekening.

Werkwijze

We starten de coaching met het onderzoeken van je vraag, probleem of verlangen. Zo voorkomen we dat we het gaan hebben over iets dat er misschien niet echt toe doet, omdat iets anders belangrijker is.

Als ons doel helder is, gaan we op een andere manier kijken naar je probleem, situatie of relatie. Dat doen we in gesprek, door ervaringsoefeningen en soms krijg je ook opdrachten mee.

  • Hij observeert bijzonder scherp en laat je niet wegkomen met halfbakken clichés over jezelf.

We zien elkaar om de twee tot drie weken. Het is mijn ervaring dat dat de beste tijd is om de sessies te laten ‘landen’ en het geleerde in praktijk te brengen. Als je je doel bereikt hebt, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, zijn we klaar.

Je kunt helaas niet bij me terecht als je:

  • anders dan overdag op maandag t/m donderdag wilt afspreken
  • medicijnen slikt die de psyche veel beïnvloeden
  • sessies zoekt die geheel door een verzekeraar vergoed worden
  • niet aan zelfonderzoek wilt doen of na één sessie klaar wilt zijn
  • met je partner 1 op 1 begeleiding zoekt, je bent wel samen welkom bij de workshops familieopstellingen.

Particulier, via je werkgever of zakelijk?

Jerphaas begeleidt particulieren, bedrijven en ondernemers. Lees hieronder welke soort begeleiding voor jou geschikt is of neem contact op voor een kennismaking. Je bent van harte welkom!


↓ Coaching voor particulieren

Button naar reacties coach ArnhemJerphaas is erkend door de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA) en het Register HBO therapeuten (RBNG). Dat betekent dat je uitstekende coaching krijgt, met scherp oog voor detail en wat betekenisvol is in een mensenleven.

Of psychosociale therapie

Soms is het probleem of de vraag waar je mee komt geschikter voor psychosociale therapie. We werken dan op een andere laag als in coaching. Of dat nodig is bespreken we samen. Jij hoeft dat niet tevoren te beslissen. Kijk op de pagina therapie voor meer informatie.

Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we welke vorm van begeleiding het beste past en wat ik voor je kan betekenen.

Kosten

De kosten voor coaching van particulieren bedragen € 144,- per sessie.

Button naar contactpagina / contactformulier

↓ Coaching voor ondernemers

Button naar pagina reacties ondernemerscoachingAls ondernemer ben je vaak gedreven en weet je waar je heen wilt. Dat is je kracht en je valkuil. Te veel hooi op je vork nemen, te weinig hulp vragen of te lang doorgaan op een ingeslagen weg lijkt soms vanzelf te gaan als je hard werkt. Op zo’n moment is je door een coach laten begeleiden erg waardevol.

Ik begeleid zowel psychologisch met persoonlijkheid, karakter en gedrag. Alsook praktisch met plannen, visie, omstandigheden en kansen. Meer dan 200 ondernemers mocht ik al bijstaan.

Kosten

De kosten van ondernemerscoaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Voor starters/zzp’ers € 144,- per sessie (excl. 21% btw), ondernemers met personeel € 178,- per sessie (excl. 21% btw), management, bestuur en directie € 188,- per sessie (excl. 21% btw).

“Uit onderzoek blijkt dat ondernemers die zich laten coachen, twee keer zo succesvol zijn.”
(bron: Radboud Universiteit Nijmegen)

Button naar contactpagina / contactformulier


↓ Coaching voor bedrijven

Button naar reacties coach ArnhemJe brengt een groot deel van je leven werkend door. Het is dus belangrijk dat je op je werk goed in je vel zit en je kunt blijven ontwikkelen. Soms lukt dat niet door omstandigheden thuis, op je werk of door een minder duidelijke reden. Op zo’n moment is het zinvol een ervaren iemand te laten meekijken en te kijken hoe we daar verandering kunnen brengen. Zodat je weer met plezier naar je werk gaat.

Jerphaas heeft veel ervaring met het coachen op het gebied van werk en privé. Al veel medewerkers uit Arnhem en omstreken hebben zich door Jerphaas laten begeleiden.

Kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Wanneer je werkgever de coaching gaat betalen, meld je aan je leidinggevende dat je je door Jerphaas wilt laten begeleiden. Indien nodig stuur ik dan een bevestiging of offerte naar je werkgever.

Kosten

De kosten voor coaching van bedrijfsmedewerkers bedragen € 178,- per sessie (excl. 21% btw). Voor management, bestuur en directie bedragen de kosten € 188,- per sessie (excl. 21% btw)

Button naar contactpagina / contactformulier


Jerphaas coacht bijvoorbeeld voor

Logo Jeugdzorg, Jerphaas begeleidt voor de Jeugdzorg
Logo OHRA, Jerphaas begeleidt voor het bedrijf OHRA Verzekeringen in Arnhem
Logo Nationale Nederlanden, Jerphaas begeleidt voor het bedrijf Nationale Nederlanden
Logo Vitens, Jerphaas begeleidt voor het bedrijf Vitens
Logo Vivare, Jerphaas begeleidt voor Woningcorporatie Vivare
Logo HALT, Jerphaas begeleidt voor Bureau Halt Arnhem
Logo Dirkzwager, Jerphaas begeleidt voor Dirkzwager Advocaten en Notarissen Arnhem
Logo Ballast Nedam, Jerphaas begeleidt voor Ballast Nedam
Logo Rijnstate, Jerphaas begeleidt voor de Rijnstate Arnhem
Logo Ixta Noa, Jerphaas begeleidt voor de Ixta Noa
Logo Rabobank, Jerphaas begeleidt voor de Rabobank
Logo VGZ, Jerphaas begeleidt voor Zorgverzekeraar VGZ
Logo ING, Jerphaas begeleidt voor de ING
Logo Gemeente Arnhem, Jerphaas begeleidt voor de Gemeente Arnhem
Logo Politie, Jerphaas begeleidt voor de Politie
Logo ABN AMRO, Jerphaas begeleidt voor ABN AMRO
Logo Atos, Jerphaas begeleidt voor Atos
Logo Radiotherapiegroep Arnhem, Jerphaas begeleidt voor Radiotherapiegroep Arnhem
Logo Entrea Lindenhout, Jerphaas begeleidt voor de Entrea Lindenhout
Logo Pactum, Jerphaas begeleidt voor Pactum
Logo Thermen, Jerphaas begeleidt voor Thermen
Logo Wageningen Universiteit, Jerphaas begeleidt voor Wageningen Universiteit
Logo Ministerie Defensie, Jerphaas begeleidt voor het Ministerie van Defensie
Logo HAN, Jerphaas begeleidt voor HAN