Boek: De tekens verstaan

Afbeelding van het boek De tekens verstaan

De tekens verstaan

Plek en ordening als bron in verbindend leiderschap

Een boek over de kracht en de betekenis van verbindend leiderschap. Over hoe je binnen de dynamiek van een organisatie zo leiding kunt geven dat dit verbonden is met jezelf en dienend is aan het geheel. Systemische principes als plek, ordening en het insluiten van polariteiten liggen ten grondslag aan een gezond en vitaal werkklimaat.

Hoe versta je de tekens als leider? Het bepalen van de koers vraagt een kijken op meerdere lagen om te kunnen doorgronden wat er bij mensen, in teams en in het hele veld van de organisatie speelt. Je zet hierin de toon en bent vanaf je positie voorbeeld en wegwijzer.

Een boek voor wie vanuit verbinding gestalte wil geven aan professioneel en persoonlijk leiderschap. Over leren als uitgangspunt in veranderingsprocessen en in de complexiteit van de organisatie de eenvoud kunnen zien.

Uitgever: PhoenixOpleidingen
Jaartal: 2017
Aantal pagina’s: 445

ISBN: 9789081989220

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen


Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 1Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 2

Verkorte opleiding familieopstellingen in zes dagen. Erkend op post-HBO niveau. Leer de systemische basisprincipes kennen. Wanneer je met opstellingen wilt werken en/of steviger op je eigen plek in je familiesysteem wilt staan. Start 20 maart 2025.