Reacties therapie

 • Ik heb veel aan de gesprekken gehad en vind het verbazingwekkend dat dat in zo’n kort tijdsbestek en enkele gesprekken lukt! Dank daarvoor.
  Ik merk aan alles dat ik veel relaxter ben en me mentaal veel sterker voel!
  H.H. | GZ Psychologe
 • Er is een wereld voor me open gegaan. Een wereld waarvan de sleutel in mijn eigen zak bleek te zitten.
  Zonder jouw positieve kijk, begeleiding en motivering en grote observeringsvermogen had ik sleutel nooit zo snel kunnen pakken. Ik slaak letterlijk een zucht van verlichting. Voor mezelf, maar ook voor mijn prachtige dochters. Dank!
  G.M.
 • Ik zag het niet gebeuren in 6 tot 8 sessies, maar ik wilde het wel graag proberen. Ik heb me er aan over moeten geven, zonder dat hadden we kunnen praten tot we een ons wegen. Het is wonderlijk wat er in die paar gesprekken is gebeurd. Van crisis tot heel goed. Ik dacht eerst dat er niet zoveel aan de hand was en nu denk ik: hoe heb ik het zo ver kunnen laten komen. Er zit een hoop zelfoplossend vermogen in mij. Het gaat nu uitstekend!
 • Ik geloof dat we ons doel behaald hebben. Ik ben veranderd. Alsof er iets herboren is. De zin van het leven is zoveel groter geworden.
 • Ik wil je bedanken voor de goede stap die ik heb kunnen maken. Er is echt een last van me afgevallen. Ik ben rustiger en we lachen ook weer echt samen. Doordat ik de innerlijke manipulator kan herkennen, maakt de externe minder indruk.E.P.
 • Je hebt weinig woorden nodig om tot de kern te komen.
 • Ik heb verbinding kunnen maken met wat ik lang in mijzelf heb afgeschermd.M.B.
 • Een van de weinige therapieën waarna ik met energie weer naar huis ga.
  M.T.
 • Ik had nooit verwacht dat waar je ‘vandaan’ komt, zoveel impact heeft op hoe je in het leven staat. Vooral de opstellingen hebben mij daarin veel inzicht gegeven. Ik kan nu beter beoordelen wat van mij is en wat ik bij iemand anders kan laten. Dit geeft mij veel rust en maakt dat ik beter kan voelen en relativeren. Door steeds met een andere bril te kijken naar mijn verhaal heb je me ook buiten mijn kaders laten denken. Jasper, bedankt voor je inzet, je authenticiteit en humor waarmee je begeleidt, je hebt me een heel eind op weg geholpen, nu kan ik weer verder.
 • Dank je wel voor de uitmuntend goede begeleiding. De kern bij mij is goed geraakt. Er is iets met me gebeurd. Het voelt onwennig en nog steeds heb ik veel emotie in mijn lijf. Maar ik kom steeds meer in evenwicht en in mijn eigen kracht te staan.
 • Ik wil je alsnog bedanken, of nogmaals bedanken voor vorige week. Ik weet niet precies wat er gebeurd is, maar jouw heldere, directe en zuivere manier van communiceren heeft gemaakt dat ik weer meer contact kon maken met mijn gevoel.
 • Mijn werk beheerste een heel groot deel van mijn leven en het leek alsof alle verantwoordelijkheid bij mij lag. Wat heb ik de afgelopen tijd geleerd? Ten opzichte van 3 maanden geleden voel ik mij 100% beter. Mijn grenzen aangeven vond ik lastig. Nu ervaar ik wanneer mensen over mijn grens heen gaan. Door deze bewustwording zie ik nu ook het moment waarop ik aan de rem moet trekken. Het resultaat is dat ik mijzelf goed voel en geen zaken/opdrachten doe waar ik totaal niet achter sta. Ik heb plezier in mijn leven en werk, ik houd me enkel bezig met mijn eigen taken en verantwoordelijkheden.
 • Ik voelde me tijdens onze gesprekken veilig bij je. Dat komt denk ik door jouw openheid, vriendelijkheid en warmte. Ik vind het heel prettig dat je tijdens de gesprekken over jouw eigen ervaringen vertelt; dat maakt de begeleiding veel minder ‘klinisch’, dan bijvoorbeeld een psychologisch consult.
  Arbeids- en organisatiepsychologe & Hoofd Bureau Personeelsontwikkeling
 • Ik heb met je gelachen, bij je gehuild en soms was het ook erg confronterend, echter deed je dit allemaal met veel warmte. Op een prettige manier dwong je mij stil te staan en in alle rust naar mijzelf en mijn handelen te kijken. Door je warme en persoonlijke aanpak durfde ik mijzelf open te stellen en dingen bespreekbaar te maken. Het gevoel dat ‘problemen’ er mogen zijn en dat je hier serieus op in gaat is erg prettig. Als persoon ben ik praktisch ingesteld, echter kan jij hetgeen ook persoonlijk maken, wat voor mij voor veel verheldering heeft gezorgd. Mijn rugzak is weer gevuld en ik ga met veel vertrouwen op pad.
  Kinder- en gezinstherapeut
 • Ik heb het gevoel dat ik voor nu op het juiste spoor zit, op mijn spoor. Jasper, dank je wel voor het stukje dat je naast me gelopen, gehuppeld, gesjokt hebt. Ik heb veel gehad aan je eerlijke, open, directe, relativerende, af en toe confronterende benadering. Ik vind het fijn dat je heldere, grappige, luchtige, verfrissende, ontroerende, eigenzinnige inzichten met me gedeeld hebt.
  J.G. | Natuurgeneeskundige
 • Werkelijk contact tussen mensen is best zeldzaam en altijd heel bijzonder. In de sessies bij jou heb ik dit weer mogen ervaren, en daardoor hebben we heel wezenlijke onderwerpen kunnen doorwerken. Ik ben nog lang niet klaar met alles wat ik meeneem uit ons traject, maar ik kan er wel zelf weer mee verder.
  E.H. | Kunstzinnig Therapeut
 • Ik heb Jasper ervaren als een prettig mens: een open persoonlijkheid, met oprechte aandacht voor mij en mijn vraag. Binnen het traject heb ik eerste ervaringen met systemisch werk opgedaan. Dat was wennen en het heeft dingen in beweging gezet. Jasper is heel zorgvuldig in het formuleren van vragen en reacties, en een scherp observant. De vragen die hij stelt zijn daardoor vaak confronterend en raak.
  Het traject heeft me meer begrip gebracht van mezelf, maar belangrijker nog: meer acceptatie van wie ik ben.
  J.E. | Financieel adviseur
 • Je bent eigenwijs. Dat mag ik wel. Je deed dingen die ik soms helemaal niet leuk vond, en je deed ze toch en het waren de goede dingen. Wat ik super vind is dat je echt aanwezig bent. Je bent niet met je gedachten ergens anders. Super inspirerend dat je zo aanwezig kunt zijn en met zoveel rust kunt werken. Anoniem | Coach in opleiding
 • Ons ‘doel’ was: ‘Als ik mezelf ben dan is dat genoeg’. Eerlijk zijn in je menselijkheid, de antwoorden niet paraat hoeven te hebben. Met mijn voeten geworteld zijn in de realiteit, in dat wat zich voordoet. Dat is iets geworden waar ik iedere dag mee leef. Waar ik iedere dag het ‘levensbelang’ van voel.
 • De begeleiding heb ik als waardevol ervaren. Het heeft mij geholpen mijn gedachten te ordenen en mijn gevoel te herkennen. De manier van begeleiding spreekt mij erg aan, door de respectvolle wijze waarop je mij de ruimte gaf en door de mix van praten en oefeningen waardoor ik dichter bij mijn gevoel kon komen. J.B.
 • Je trof mij in een gestagneerde situatie: moe van de winter, van een gestagneerde relatie, moe van boos zijn, moe van een intensief moederschap. Je vatte het samen als: je passie is ondergesneeuwd, uitgeblust. Ik voelde mijn eigen innerlijke kracht niet, mijn liefde voor het leven, voor mijn vak, mijn speelsheid niet. Er was de zorg om werk, om geld. Hoe moest daar een onderneming uit geboren worden? Dat was een krachtige confrontatie.
  Het systemisch werk dat we in de individuele sessies gedaan hebben en ook in de beide workshops heeft me veel laten zien over mezelf als mens. Het belangrijkste is denk ik dat ik een stap heb kunnen maken, een innerlijke en uiterlijke beweging waarvan ik mijn hele ‘volwassen’ leven al voelde dat het noodzakelijk was die beweging te maken, maar ik kon en durfde dat niet. Die beweging is in gang gezet. Een beweging vanuit mijn hart naar anderen toe.
 • De sessies waren een warm bad. Met zijn warme en rustige persoonlijkheid creëert hij een sfeer van veiligheid, vertrouwen en betrokkenheid, waarbinnen alles kan en mag gebeuren. Met zijn sterk ontwikkelde intuïtie weet hij snel de vinger op ‘zere plekken’ te leggen, om deze vervolgens met verschillende technieken te helpen helen. De lichtheid, speelsheid en ook humor in de sessies waren voor mij erg waardevol en hebben mij geholpen bij het hervinden van mijn plezier.
  G.T. | Ondernemer
 • Je hebt de kwaliteit om me een spiegel voor te houden en me te laten zien wat ik doe, op een manier die past bij het moment, soms noodzakelijk kort door de bocht en confronterend, soms een punt wat een aantal keer terug komt. Mijn indruk van jou is dat je een bijzondere gave hebt in precies het juiste punt te raken. Lieve Jasper ik vind je een bijzonder prettig mens en een waardevolle begeleider, dank en wie weet tot ziens.
  Anoniem | Coach en gezinsbegeleider
Button naar contactpagina / contactformulier