Boek: De verwondering voorbij

Afbeelding van het boek De verwondering voorbij

De verwondering voorbij

Inspirerende verhalen over familieopstellingen

Dit inspiratie boek is voor iedere familieopsteller en coach. In dit boek vind je tientallen échte verhalen over werken met het wetend veld. Voorbij de verwondering en de magie van opstellingswerk.

Uit vijftien jaar praktijkervaring met meer dan tweeduizend door haar begeleide opstellingen deelt Trudy de belangrijkste lessen die zij leerde van het wetende veld. Voorbij haar persoonlijke verwondering over ervaringen met systemisch werk vertelt ze wat het haar brengt en wat het haar klanten heeft gebracht,
Welke thema’s kom je vaak tegen bij je klanten? Met welke hulpvragen komen zij bij je, met welke inzichten gaan zij naar huis en welk proceswerk is daaraan voorafgegaan? Wat raakt jezelf dan in je professionele rol? Trudy deelt het allemaal met jou in dit bijzondere en eigentijdse boek.

‘De verwondering voorbij’ vertelt je over de zeven meest voorkomende onderwerpen waar je als systemisch opsteller mee te maken krijgt. Lees de ervaringen en Trudy haar persoonlijke reflecties over thema’s rondom ‘gezin van herkomst’, ‘mentale gezondheid’, ‘crisissen in carrières’, ‘liefdesrelaties’, ‘de start van een eigen gezin’, ‘ziekte en gezondheid’ en ‘omgaan met de dood’.

Een boek met échte verhalen van échte mensen voor iedere familieopsteller en systemisch coach die ervaring en inspiratie wil opdoen in het werken met het wetende veld. Op weg naar bezield begeleiderschap en verdieping van je eigen stijl. En voor iedereen die nog twijfelt of een familieopstelling een goede stap is op weg naar een antwoord op eigen levensvragen.

Uitgever: Uitgeverij Noorderlicht
Jaartal: 2023
Aantal pagina’s: 192

ISBN: 9789083344775

Bestellen

< terug naar het overzicht van boeken over familieopstellingen


Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 1Icon Verkorte Opleiding familieopstellingen en systemisch werken module 2

Verkorte opleiding familieopstellingen in zes dagen. Erkend op post-HBO niveau. Leer de systemische basisprincipes kennen. Wanneer je met opstellingen wilt werken en/of steviger op je eigen plek in je familiesysteem wilt staan. Start 22 februari 2024.