Opleiding familieopstellingen

opleiding familieopstellingen Module 1
icon Opleiding familieopstellingen Module 2

Al meer dan 10 jaar kun je bij Jerphaas een verkorte opleiding familieopstellingen en systemisch werken volgen. Onze opleiding familieopstellingen bestaat uit twee modules. Beide modules duren zes dagen en zijn los van elkaar te volgen. De opleiding is erkend op post-HBO niveau, en zo ingericht dat je het geleerde zowel in je persoonlijke leven als je werk kunt toepassen.

Eerste module

In de eerste module van onze opleiding familieopstellingen maak je de vier basisprincipes van het systemisch werk eigen. Dat doe je door het onderzoeken van je eigen systeem van herkomst en van mede-cursisten. Zo leer je via je eigen systemische achtergrond kijken naar het systeem van de ander. Lees meer over de eerste module opleiding familieopstellingen.

Tweede module

In de tweede module opleiding familieopstellingen ga je werken aan het vergroten van je vertrouwen en vaardigheid in het leiden van opstellingen. Je gaat je eigen kwaliteiten ontwikkelen en inzetten. Lees meer over de tweede module opleiding familieopstellingen.

  • Zorgvuldigheid, intimiteit, veiligheid, betrokkenheid en confronterend. Niet zomaar een paar woorden die mijn ervaring in de opleiding familieopstellingen en systemisch werken omschrijven. R.W. | Innovatieadviseur Kvk / Syntens

Erkenning opleiding

opleidingJerphaas is een bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geregistreerde instelling.

De eerste module van de opleiding is erkend door de Stichting Keurmerk Beroepsscholingen in de psychosociale complementaire gezondheidszorg (SKB).Logo Stichting SKB