Workshops

workshopsBij Jerphaas kun je workshops volgen die gebaseerd zijn op opstellingen. Opstellingen zijn een vorm van begeleiding waarbij je als deelnemer een innerlijk beeld letterlijk neerzet in de ruimte. Dat doe je door personen te kiezen die staan voor mensen uit je familie, omgeving, maar ook onderwerpen als een woonplaats of een klant kun je opstellen. Wanneer je vooral familie opstelt spreek je van een familieopstelling.

Door dit innerlijke beeld buiten je neer te zetten, kun je er van een afstand naar kijken. Je bent als het ware even de vis die het water wél kan verlaten. Met de door jou gekozen representanten in de opstelling, werken wij als begeleiders en zet jij letterlijke en figuurlijke stappen. Stappen die helderheid geven en de richting laten zien van oplossingen.

Een opstelling geeft vaak diepgaand inzicht en leidt tot oplossingen voor zaken waar eerder geen grip op leek te zijn.


Workshop Familieopstellingen

Button naar reacties workshop familieopstellingen Sinds begin 2008 organiseren we workshops familieopstellingen. De workshops worden meerdere malen per jaar gegeven.

  • Wat zijn familieopstellingen toch krachtig als het gaat om het doorbreken van patronen. Nog steeds onder de indruk.
    Anoniem | Innovatiebegeleider ondernemers

Opleiding familieopstellingen

Je kunt bij Jerphaas ook een opleiding familieopstellingen volgen. De opleiding is erkend door het Keurmerk Beroepsscholingen voor de Psychosociale en Geestelijke Gezondheidszorg (SKB) op post-HBO niveau. De opleiding bestaat uit twee modules van elk zes dagen.